kontorfaellesskab-ringsted.dk: Kontor i Benløse

Kontor i Benløse

Om Benløse

Benløse, der ligger i Benløse sogn, er en forstad til Ringsted. Benløse var tidligere en selvstændig by, der indtil 1970 også havde sin egen kommune, Benløse Kommune. Op til omkring år 1900 var det en almindelig landsby med købmand, kirke og en skole. Den del af byen kaldes nu Gammel Benløse.

Eftersom byen blev mere og mere bebygget smeltede den til sidst sammen med Ringsted. E20-motorvejen, der løber igennem Ringsted, skiller i realiteten Benløse fra resten af Ringsted. I dag er Benløse stadig i vækst og sørger for, at Ringsted som by også vokser sig større mod Nord.

 

Værd at besøge i Benløse

-          - Benløse Kirke

-         -  Benløsehallen

 

Benløse’s geografi:

Benløse havde i 2011 5.065 indbyggere. Den ligger nord for Ringsted og skilles fra resten af Ringsted af E20 motorvejen.

 

Links om Benløse

Om Benløse på Wikipedia 

Benløse Kirke 

Ringsted Kommune 

Kort over Benløse 

Visit Ringsted 

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.

Relaterede emner

Mere i denne kategori: « Malmø Erritsø »